Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

restante banca

Am avut restante la banca pentru ca nu am mai put plati. M-am angajat si de cate luni am avut oprire pe salar ca sa-mi platesc rata. Acum iarasi nu mai lucrez si nu mai am posibilitatea sa-mi platesc rata. Va rog sa-mi spunetii ce mi se poate intampla, nu am nimic pe numele meu si am inteles ca rata a fost preluata de firme de recuperare.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 15:42, 23 August 2012
N-are ce sa vi se intample, nu au ce sa va ia si gata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma de recuperare ContSters193940 ContSters193940 am avut un credit la o anume banca nu am mai putut sa imi platesc ratele ,acesta a fost preluat de o firma de recuperare care imi tot trimite plicuri cu oferte ... (vezi toată discuția)
Abuz sau asa este legea? rebecutza rebecutza Sotul meu are restante la o banca,nu a mai platit ratele de cateva luni. Acum cateva zile,a vrut sa-si scoata salariul de pe card si a constatat ca are sold 0. ... (vezi toată discuția)
Executare silita credit de nevoi personale de catre o firma de recuperari oanamos oanamos Buna ziua, Am o problema si as avea nevoie de ajutor. In luna decembrei 2007 am contractat un credit de nevoi personale de la BCR si am platit ratele pana ... (vezi toată discuția)