Buna ziua,
Vreau sa schimb administratorul unei societati (asociatul unic ramane acelasi). Ce trebuie facut? Ce acte trebuie sa duc la Registrul Comertului?
faceti in primul rand o decizie a asociatului unic prin intermediul careia revocati din functie actualul administrator si numiti noul administrator in persoana d-lui............... mentionati toate datele de identificare, dispuneti si actualizarea actului constitutiv in consecinta, obtineti un specimen de semnatura al noului administrator, emis de notar.
mergeti la Registru, completati declaratia 2 si 3, depuneti decizia asociat unic si actul constitutiv actualizat cu noul administrator.
Cel mai bine apelati la serviciile unui avocat, aceste documente trebuie sa imbrace o anumita forma pentru a fi acceptate la Registrul Comertului.
AGA cu noua numire, declaratia administratrului +specimen semnatura, copie CI ad-tor, act constitutiv actualizat,
In AGA de numire il revocati si descarcati de gestiune pe celalalt, si nu uitati de Anexa (contoarul de cuvinte), iar AGA va fi prezentata la Registru in 2 exemplare.
Vanzare firma
lenuivan
vreau sa vand o firma la care sunt asociat unic, in patrimoniu nu mai am niciun bun(am avut o masina ptr transport dar am vandut-o)
Ce acte tb sa intocmesc?
- (vezi toată discuția)