avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 944 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Vocea mea!
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Vocea mea!

Domnule Zegrean, imi pare sincer rau ca ati dat cu capul de usa. Va propun sa le scoateti din ţîţîni, asa cum ne-ati scos pe noi. Veti avea şansa să daţi cu capul de pragul de sus....Cu stimă, un votant!

Domnii Crin si Ponta au castigat voturi pentru ca au promis ca-l "strang de gat" pe Basescu. Va anunt ca inca n-au ajuns la gatul domniei sale ...

Cum sa nu dormi vorbind cand te cheama Crin...?!

Cand vom juca sah cinstit vom castga! Cu siguranta!

:coffee:
Ultima modificare: Marți, 28 August 2012
Herra_, utilizator

Alte discuții în legătură

Cum ne alegem viitorul presedinte? de el depinde si cum vor arata viitorii ministri ? POPA GHEORGHE POPA GHEORGHE Desi mai este cam 1 an pana la alegerile viitoare pentru presedinte, se agita apele. Tot mai des presa scrisa si vorbita abordeaza subiectul, inclinand balanta ... (vezi toată discuția)
Daca maine ar fi alegerile, voi cu cine ati vota?  MYRA  CIMPEAN MYRA CIMPEAN poate creaza Admin-ul un sistem de a face sondaje aici pe site. poate exista si nu stiu eu. [b]voi pe cine ati vrea presedinte?[/b];) (vezi toată discuția)
Cu cine ati votat? lilicrin lilicrin Stiu ca votul este secret, dar haideti sa facem un mic sondaj si o adunare sa vedem, dupa parerea forumului AvocatNet, cine ne va fi presedinte in urmatorii 5 ... (vezi toată discuția)