ContSters241232 
	    	Utilizator

ContSters241232 
	    	Utilizator	    

anele2010 
	    	Utilizator

anele2010 
	    	Utilizator	    

ContSters241232 
	    	Utilizator

ContSters241232 
	    	Utilizator	    

s.c.serv ad loc s.r.l. 
	    	Utilizator

s.c.serv ad loc s.r.l. 
	    	Utilizator	    

mihasi	                   

Am preluat o asociatie de proprietari, insa am intampinat o problema. Cursurile le-am facut mai demult si nu le mai gasesc. Va rog sa-mi precizati daca in ... (vezi toată discuția)
	                    mihasi	                   

Am preluat o asociatie de proprietari, insa am intampinat o problema. Cursurile le-am facut mai demult si nu le mai gasesc. Va rog sa-mi precizati daca in ... (vezi toată discuția)

Constanta Loga	                   

Va rog frumos daca se poate sa-mi raspunda si mie cineva,cum se completeaza registrul jurnal pentru o asociatie de proprietari si daca se inregistreaza la ... (vezi toată discuția)
	                    Constanta Loga	                   

Va rog frumos daca se poate sa-mi raspunda si mie cineva,cum se completeaza registrul jurnal pentru o asociatie de proprietari si daca se inregistreaza la ... (vezi toată discuția)

rodidoina	                   

Sunt pe cale sa preiau administrarea unei asociatii de proprietari. Daca puteti sa ma ajutati cu o lista a documenteleor pe care trebuie sa le solicit ... (vezi toată discuția)
	                    rodidoina	                   

Sunt pe cale sa preiau administrarea unei asociatii de proprietari. Daca puteti sa ma ajutati cu o lista a documenteleor pe care trebuie sa le solicit ... (vezi toată discuția)