avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 198 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale taxa speciala
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

taxa speciala

In condiţiile in care, prin lege, persoanele cu handicap sunt scutite de taxa hoteliară, pot fi obligate la plata taxei speciale de statiune instituita de consiliul local?
Cel mai recent răspuns: bissy_ralu , utilizator 11:10, 30 August 2012
este vorba despre aceeasi taxa care poarta denumiri diferite in functie de statulul localitatii. Deci, codul fiscal instituind o scutire de la taxa hoteliera, pentru persoanele cu handicap, aceasta se aplica si la taxa de statiune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ong taxe locale ccdn ccdn Buna ziua! va rog sa-mi spuneti daca ong-urile sunt obligate sau nu sa plateasca taxe si impozite locale si care este articolul de lege care prevede acest ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit teren si cladire chivudana chivudana Tatal meu are certificat de handicap gradul 1 grav. Si pensionat cu pensie de munca. As dori sa stiu daca este scutit de impozit pe terenul si cladirea casei ... (vezi toată discuția)
Impozitare si taxa auto - persoana cu handicap vitan_diana vitan_diana Sunt persoana cu handicap de vedere accentuat, nedetinatoare de permis auto. Dorim sa ne achizitionam un autoturism, autoturism ce dorim sa il inmatriculam pe ... (vezi toată discuția)