avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu de maternitate in cazul pfa_rog lamuriri
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu de maternitate in cazul pfa_rog lamuriri

Buna ziua,

Rugamintea mea este sa ma lamuriti in ceea ce priveste situatia in care ma aflu:
incepand cu data de 23 august am intrat in concediu de maternitate in baza PFA-ului pe care il am ; mi-am depus dosarul iar doamna de la Casa de Sanatate m-a sfatuit sa nu suspend inca activitatea pana in Septembrie ( undeva in jurul datei de 15 sept.) cand trebuie sa-mi primesc prima transa de bani si mi-a comunicat faptul ca mai pot realiza venituri in toata aceasta perioada....))) Intrebare: dupa data de 23 august momentul in care am intrat in concediu de maternitate e posibil sa mai realizez venituri ???!!! este necesar sa mai astept mijlocul lui septembrie sau pot sa-mi suspend activitatea sapt .viitoare?

In acelasi timp, din pacate sunt implicata intr-un proces pt. litigii de munca cu societatea la care am lucrat pana in aprilie anul acesta. Concediul de maternitate am putut sa-l iau avand PFA ( infiintat in mai 2012) si platind contributia pt. concedii si indemnizatii, cumulandu-se totodata si veniturile realizate anterior ( ultimele 6 luni). Intrebare: in cazul in care castig procesul si societatea ma reintegreaza ca si angajat, veniturile realizate din salarii se cumuleaza cu cele realizate din activitatea independenta numai in cazul indemnizatiei de crestere copil sau si in cazul concediului de maternitate ?
Va multumesc anticipat si astept cu interes raspunsul dvs.

Alte discuții în legătură

Calcul indemnizatie crestere copil delfinut delfinut buna ziua, imi cer scuze daca s-a mai raspuns la aceasta problema insa as vrea un raspuns cat mai actual. Astfel: - partenera mea va naste la inceputul lunii ... (vezi toată discuția)
Pfa cand se poate suspenda? - concediu maternitate ili_uca ili_uca Buna ziua, Am un PFA de traducator autorizat si sunt insarcinata, urmand sa nasc in luna iulie. As avea urmatoarele intrebari: - momentan sunt in ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil pt pfa Ariana123 Ariana123 Buna ziua! Am si eu cateva intrebari, daca aveti timp. 1. Am un pfa pt care am platit impozitul pe venitul estimat, dar nu am avut activitate deloc, nu ... (vezi toată discuția)