avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 255 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general FACTURARE
Discuție deschisă în Contabilitate în general

FACTURARE

Buna ziua,
cum sa fac o factura pentru vanzarea unui pct de lucru sau mai bine spus pt utilajele de la punctul de lucru (brutarie), spatiul nu este al meu, am contract de inchiriere.val. facturii este de 25.000 EUR?pot sa cresc valoarea utilajelor ca sa-mi dea val. tranzactiei sau pot sa trec pe factura si o pozitie cu vanzare afacere?
multumesc!

Alte discuții în legătură

Inregistrare / intocmire factura buna executie MINPOP MINPOP O soc. comerciala incheie un contract de vanzare in valoare de 120.000 euro pentru o instalatie care va fi livrata beneficiarului in termen de 60 zile de la ... (vezi toată discuția)
Cum se transpune in acte colaborarea noastra? andreistan andreistan Buna ziua, O cunostinta de-a mea are o brutarie, desfasurandu-si activitatea intr-un spatiu cesionat de la Consiliul Judetean Brasov. Eu pe firma mea am ... (vezi toată discuția)
Fila cec fara acoperire cu probleme-va rog ajutor ContSters109788 ContSters109788 Buna ziua, Acum o perioada de timp am infiintat un SC cu un asociat( eu 50% el 50%, doar eu administrator) firma nu a avut activitate niciodata in ... (vezi toată discuția)