avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt de buletin si incheiere contract ptr.un stik ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt de buletin si incheiere contract ptr.un stik internet cu semnatura falsa

buna seara.Am un fiu vitreg.In urma cu 2 ani acesta mia furat buletinul si a intocmit un contract pentru un stik internet pe numele meu fara ca eu sa stiu.Acestala folosit 2 ani dindu-mil acum recent,Am depus plingere penala la politie si cu contractul semnat de el,dar aproape de 1 luna nu a miscatnimeni nimic. 2. In seara cind mi la adus acest stik a sarit lamine sa ma bata si a inceput sa ma ameninte ca imi rupe gitul si ca sa ma uit pe unde merg ca sar putea sa ma calcecu masina,am chemat politia si la amendat.Aceasta persoana este periculoasa.Rog sa-mi comunice si mie cineva ce trebuie sa fac ca sal bag la puscarie,si rog cineva care cunoaste sa-mi spuna toate articolele cu care il pot infunda ,catare mie frica mie si sotiei ca politia nu face nimic si sa vedem ce articole sint pentru a sti daca incearca politia sa faca vreo manevra.Multumesc
Cel mai recent răspuns: n53 , utilizator 18:21, 9 Septembrie 2012
”Am depus plingere penala la politie si cu contractul semnat de el,dar aproape de 1 luna nu a miscatnimeni nimic.”= păi, or fi ocupați cu anchetarea celor care au . . . cu Biblia pe capotă în legătură cu . . .. Nu vă faceți probleme : plângerea dvs. trebuie înregistrată de Poliție la parchetul local și la Avocatul Poporului apoi, veți fi chemat să dați o declarație în susținerea/respingerea acelei plângeri.
”In seara cind . . . a sarit lamine sa ma bata si a inceput sa ma ameninte ca imi rupe gitul si ca sa ma uit pe unde merg ca sar putea sa ma calcecu masina,am chemat politia si ” : mai puteți depune încă o plângere la Poliție (indivizi ca respectivul s-au ținut de cuvânt-a se observa în massmedia etc) ca să determinați URGENTAREA cercetării penale atât a individului cât și a celor care au acceptat varianta cu stik-ul acela.
Atenție ! pt. comportamentul acelui individ, păstrați ”distanța legală”!


Era minor/major la data respectiva?
Da era major
Cam cati ani ? Lucreaza baiatul, etc? Stie sa se comporte cat de cat?
fiul dvs. vitreg fiind major, are deosebita ocazie de a răspunde în totalitate în fața organelor de cercetare penală și cu puțin noroc și-n fața instanței penale.Poate îl veți trezi la realitate și își va schimba chiar și atitudinea față de dvs.

Alte discuții în legătură

Martor violenta domestica sorinmbo sorinmbo Buna ziua, Am urmatoarea situatie. Suntem mutati de doua luni intr-un bloc din sectorul 3, in chirie, eu, sotia si copilul de 7 ani. De vreo 3 saptamani, in ... (vezi toată discuția)
Batjocorit de furnizor Silviu13 Silviu13 Sa va prezint problema ... Eu sunt propietar a 2 apartamente in Bucuresti unul in care locuiesc eu cu familia si unul inchiriat . In apartamentul in care ... (vezi toată discuția)
Violenta in familie angajat angajat sotul ma bate de foarte mult timp si nu mai suport. am apelat in nenumarate randuri la politie si nu au facut nimic deoarece el e cetatean american. de exemplu ... (vezi toată discuția)