avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 211 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale infiintare societate+distribuire reviste
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

infiintare societate+distribuire reviste

Buna ziua,

As dori sa imi fac o firma pentru a realiza o revista care urmeaza sa fie distribuita lunar in scoli. Am inteles ca trebuie sa declar revista la Biblioteca Nationala pentru ISSN, este vorba de un cod. Inafara de asta mai trebuie indeplinite si alte formalitati? Stie cineva care e codul pentru aceasta activitate? Voi realiza o revista, o voi da la tipografie urmand sa o vand.

Multumesc mult
Cel mai recent răspuns: Florian Turlete , Avocat 16:16, 27 Ianuarie 2009
In afara de asta mai trebuie indeplinite si alte formalitati?

Sigur cele legate de infiintarea societatii care se va ocupa cu realizarea acestei reviste.
Va trebui sa infiintati o societate care va evea obiect principal de activitate- Activitati de editare a revistelor si periodicelor - cod CAEN 5814 si in secundar puteti trece cate coduri doriti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revista Iael Iael Ce autorizatii / avize si alte reglementari sunt necesare pentru a scoate pe piata o revista ? Societatea exista deja , aceasta ar fi activitatea secundara ... (vezi toată discuția)
Caen pentru editare reviste de publicitate si pentru elevi mvd1314 mvd1314 Buna ziua am o mica dilema: pentru a infiinta o SC cu domeniu de activitate: - editarea si distribuirea revistelor pentru elevi; - editare reviste de ... (vezi toată discuția)
Revista sau ziar - care e procedura de a le infiinta? Creatza92 Creatza92 Ce pasi trebuie urmati pentru infiintarea unei reviste sau a unui ziar in mod legal? PS: Nu este vorba de o revista sau un ziar online, ci de o revista sau ... (vezi toată discuția)