Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Ce pot sa fac?

Salutare! Am primit urmatoarele
[url=[ link extern ] ]
[url=[ link extern ] ]
[url=[ link extern ] ]

Am avut niste probleme cu banii si n-am putut sa platim, in fine. Vara asta am reusit sa strang o suma de bani, aprox 6700 lei. Si as vrea sa achit intretinerea. Eu nu sunt in tara am fost plecat sa lucrez, si am sunat sa vad exact cat e de plata si Presedintele mi-a spus ca am in jur de 10000.

Am inteles ca, conform legii 175/2010 daca platesc integral suma nu o sa platesc si penalitatile?
Si unde trebuie platit? In actele pe care le-am primit scrie ca trebuie sa platesc si cheltuielile de judecata. Le platesc la Asociatia de Prop.?

Mentionez ca eu locuiesc cu bunica, ea avand pensia de 1000, eu sunt la facultate iar in timpul anului universitar n-am nici un venit. Doar in timpul vacantelor pot sa lucrez. Am inteles ca legea 175/2010 spune ca daca venitul minim lunar este sub 1000 pe membru de familie pot sa scap de penalitati.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 12:52, 18 Septembrie 2012
Da, platiti asa cum precizeaza hotararea intretinerea, penalizarile si cheltuielile de judecta (onorariu avocat). Intreaga suma se achita la asociatie, numerar sau in contul bancar al asociatiei. Dar vedeti ca aceasta suma va stinge datoriile catre asociatie doar pana in septembrie 2011. Dupa septembrie 2011 pana astazi aveti de plata alte sume la asociatie.
Lincurile se vad dar mai trebuie taiate "cozile".
Incercati si aici:
[ link extern ] /
[ link extern ] /
[ link extern ] /
E bine sa fie citita motivarea aceasta pentru ca raspunde si la alte intrebari si probleme dezbatute aici pe forum, ca de exemplu, punerea in intarziere prin afisarea listei...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 175/2010 boilor boilor Doresc sa stiu daca legea 175/2010 privind aplicarea penalitatilor poate fi aplicata retroactiv; ; ,in sensul ca am penalitati dela Asociatia de propietari din ... (vezi toată discuția)
Valabilitatea legii 175/2010 in anul 2012 - scutirea de penalitati la intretinere racheruloredana racheruloredana Numele meu este Loredana,sant din Pitesti si am o mare dilema. Din cauza unor probleme financiare nu am putut achita intretinerea catre Asociatia de ... (vezi toată discuția)
Lege privind penalitatile de intretinere Corinas Corinas Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca exista vreo lege care scuteste de penalitati la intretinere ( asociatia de proprietari ) persoanele fizice care au ... (vezi toată discuția)