avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Ce pot sa fac?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Ce pot sa fac?

Salutare! Am primit urmatoarele
[url=[ link extern ] ]
[url=[ link extern ] ]
[url=[ link extern ] ]

Am avut niste probleme cu banii si n-am putut sa platim, in fine. Vara asta am reusit sa strang o suma de bani, aprox 6700 lei. Si as vrea sa achit intretinerea. Eu nu sunt in tara am fost plecat sa lucrez, si am sunat sa vad exact cat e de plata si Presedintele mi-a spus ca am in jur de 10000.

Am inteles ca, conform legii 175/2010 daca platesc integral suma nu o sa platesc si penalitatile?
Si unde trebuie platit? In actele pe care le-am primit scrie ca trebuie sa platesc si cheltuielile de judecata. Le platesc la Asociatia de Prop.?

Mentionez ca eu locuiesc cu bunica, ea avand pensia de 1000, eu sunt la facultate iar in timpul anului universitar n-am nici un venit. Doar in timpul vacantelor pot sa lucrez. Am inteles ca legea 175/2010 spune ca daca venitul minim lunar este sub 1000 pe membru de familie pot sa scap de penalitati.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 12:52, 18 Septembrie 2012
Legea nr 175/2010 a avut aplicabilitate strict 12 luni,respectiv nu mai este valabila din iulie 2011
Pe cale de consecinta va revine obligatia achitarii integrale a debitului acumulat =restanta + penalitati aferente + cheltuieli de judecata
Multumesc ptr raspuns! Totul se achita la Asociatie sau trebuie achitat si la avocat?
Trebuie achitat la asociatie.
Daca au uncont bancar, puteti sa cereti acest cont si faceti trensferul de bani in acest cont, anuntandu-i.
Scrieti numarul apartamentului si numele persoanei pentru care achitati suma.

Linkurile nu sunt accesibile.
Ultima modificare: Luni, 17 Septembrie 2012
elga50, moderator
Intreaga suma urmeaza sa o achitati asociatiei de proprietari,personal sau prin mandat postal cu confirmare de primire precizand ce reprezinta suma respectiv obligatii aferente hotarare judecatoreasca nrxx,astfel incat ulterior sa nu se invoce neplata sau plata partiala
Va multumesc ptr raspunsuri!

Alte discuții în legătură

Legea 175/2010 boilor boilor Doresc sa stiu daca legea 175/2010 privind aplicarea penalitatilor poate fi aplicata retroactiv; ; ,in sensul ca am penalitati dela Asociatia de propietari din ... (vezi toată discuția)
Valabilitatea legii 175/2010 in anul 2012 - scutirea de penalitati la intretinere racheruloredana racheruloredana Numele meu este Loredana,sant din Pitesti si am o mare dilema. Din cauza unor probleme financiare nu am putut achita intretinerea catre Asociatia de ... (vezi toată discuția)
Lege privind penalitatile de intretinere Corinas Corinas Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca exista vreo lege care scuteste de penalitati la intretinere ( asociatia de proprietari ) persoanele fizice care au ... (vezi toată discuția)