avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1370 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Stand bauturi reci in parc
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Stand bauturi reci in parc

Buna ziua tuturor,

Am o idee pe care abia astept sa o pun in practica incepand cu vara urmatoare. Un stand de limonada in parc.

Sper ca ma puteti ajuta in a-mi spune de ce autorizatii trebuie sa dispun pentru a infaptui aceasta idee.

Vreau sa folosesc doua dozatoare de bauturi reci, acelea care au o cuva deasupra, iar lamaile sa le storc pe loc pentru ca sucul sa fie cat mai proaspat.

Ma puteti ajuta cu un raspuns? :D

Multumesc tare mult,
Cristi.

Alte discuții în legătură

Vine toamna? Valeriu TUDOR Valeriu TUDOR Vara a dat-o in Toamna Si ploile curg siroi. \"Vara, nu mai esti o Doamna Pentru noi!\" (vezi toată discuția)
Micul dejun, de demult .... pana in zilele noastre POPA GHEORGHE POPA GHEORGHE [b]1989[/b] 5:00 Scularea. 5:05 Aprind focul și pun apa la încălzit. 5:30 Apa s-a încălzit ușor. 5:35 Adulmec parizerul și mă hotărăsc să fiu ... (vezi toată discuția)
Este necesara sau nu schimbarea de destinatie Darkfairy Darkfairy Buna ziua, am achizitionat un apartament la parter intr-un imobil de locuinte colective. Cei de la Registrul Comertului mi-au spus ca pot sa desfasor ... (vezi toată discuția)