buna ziua,
Am semnat un contract de arendare cu o societate comerciala in anul 2011, pe o perioada de 10 ani. Mentionez faptul ca in anul agricol 2011-2012 acest contract nu a putut fi pus in aplicare pentru ca eram in angajament cu APIA inca un an 2011-2012 (uitand lucrul acesta).Cei de la Primarie m-au avertizat ca nu pot sa arendez, avand angajament cu APIA dar dupa ce semnasem, si arendasul a fost de acord cu faptul ca eu sa-mi continui angajamentul cuAPIA ceia ce s-a si intamplat . Am considerat ca acest contract de arendare nu s-a putut derula, eu neprimind nici un formular insa anul acesta (septembrie ) arendasul a intrat cu forta pe proprietatea mea.fara sa intrebe spunand ca are contract. (a spus ca el a amanat contractul si ca acum e terenul lui ).Se poate amana astfel un contract si in ce baza? Nu am nimic scris. In plus acesta a refuzat sa-mi dea originalul din contractul ce mi se cuvine.Ne-am interesat la primarie si este inregistrat anul trecut.
Ce putem face ?
E valabil acest contract si daca da exista vreo portita sa-l reziliem pe alte motive decat clauzele din contract? Eu nu pot colabora cu acesta si el doreste foarte mult acet teren.
Va multumesc si astept raspunsul dumneavoastra.