avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1241 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Calculare obligatie in urma compensarii datoriilor
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Calculare obligatie in urma compensarii datoriilor

Am avut un proces cu o firma B, eu am cerut 10.000 lei, B a cerut 20.000 lei.
Instanta a hotarat: Obliga pe B la plata sumei 10.000 lei
Constata compensate sumele pana la 10.000.
Obliga pe A la suma 20.000 lei plus cheltiieli de judecata.

B a inceput executarea silita pentru 20.000 lei. A, cerut avocatului sa conteste suma, deoarece eu, conform Hotararii am de dat doar 10.000 lei in urma compensarii, dar avocatul spune ca executarea este inceputa corect pentru suma de 20.000.

Care dintre noi nu stie sa citeascu sau sa inteleaga sentinta definitiva?

Alte discuții în legătură

Proces litigii de munca lua_lanna lua_lanna Am castigat un proces definitiv pe litigii de munca iar conform sentintei angajatorul trebuie sa-mi plateasca citez\"suma de 1600 lei(net) plus sa compenseze ... (vezi toată discuția)
Perimare executare silita Clara252000 Clara252000 In data de 26.01.2007 am fost obligata printr-o sentinta penala la plata sumei de 20.000 lei , daune morale, instanta a considerat ca sunt vinovata pt ... (vezi toată discuția)
Actiune in constatare sau in realizare ? adimanea adimanea Buna ziua. In urma unei plangeri in instanta reclamantul a cerut sa se constate ca in perioada octombrie 2015 -martie 2017 a avut cumul de functii si sa oblige ... (vezi toată discuția)