avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1154 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... acordarea concediului de odihna in invatamantul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

acordarea concediului de odihna in invatamantul preuniversitar

buna ziua. luycrez ca educator titular in invatamant. as dori sa aflu cum se calculeaza concediul de odihna daca in anul scolar 2011 - 2012 am avut concediu fara plata in luna septembrie, mai si iunie? mentionez ca persoana care m-a inlocuit inerioada mai iunie a primit concediu platit pe vara - iulie si august si eu nu am primit nici un leu pt concediu. am vb cu secretara si a zis ca mi s-ar cuveni 5x7 luni lucrate = 35 zile de concediu. pe acest an scolar. deci eu lucrez 7 luni si primesc 35 zile de concediu si persoana care m--a inlocuit pt 3 uni primeste 2 luni de concediu platite. e corect? careeste baza legislativa dupa care se calculeaza? multumesc pentru raspunsuri.

Alte discuții în legătură

Concediu in vacanta de vara la reintoarcerea din maternitate...cum se acorda? alinutzika alinutzika Buna ziua! Am o mare nelamurire si am intrebat multe persoane, dar nu am primit nici o informatie suficienta. Sunt invatatoare titulara pe un post care e la ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna restant dupa concediu de crestere copil emmay emmay Buna ziua! Doresc sa va cer sprijinul in urmatoarea problema legata de efectuarea concediului de odihna pentru anul scolar 2010-2011 , in actualul an scolar ... (vezi toată discuția)
Cum pot beneficia de plata concediului de odihna neefectuat din motive obiective carmen-silvia carmen-silvia Sunt profesor titular intr-o scoala. in anul scolar 2011-2012 nu am beneficiat de concediu de odihna. Conform Legii Educatiei Nationale nr.1/2011 urma sa ... (vezi toată discuția)