avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1557 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... taxa auto
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

taxa auto

buna
as dori sa cumpar o masina inmatriculata in franta, proprietarul actual nu a inmat in RO, si a dat statul in judecata pentru taxa auto, sentinta ar trebui sa iasa in decembrie, daca eu o cumpar acum pot circula cu ea asa neinmatriculata? sau ce ar trebui sa fac?
si care sunt pasii unei astfel de tranzactii?
multumesc mult
Cel mai recent răspuns: glo , utilizator 08:25, 11 Octombrie 2012
imi poate cineva raspunde la ?
merci mult
obtineti numere provizorii , de la inmatriculari.din cate stiu se acorda pe o luna , cu posibilitate de prelungiri a cate o luna de doua ori. intrebati la inmatriculari. trebuie sa depuneti niste acte. acolo primiti toate informatiile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parasire sectie politie Rebbeca Rebbeca Buna seara.Problema mea ar fi urmatoarea:Am achizitionat o masina inmatriculata in UK cu intentia de a o inmatricula.Vechiul proprietar a luat numere rosii ... (vezi toată discuția)
Numere provizorii, apoi numere vechi - legalitate rin82 rin82 Buna ziua as vrea sa va intreb si eu ceva ,eu miam scos numere provizorii de doua ori iar dupa aceia nu am mai mers sa-l scot si pe al treilea si miam pus ... (vezi toată discuția)
Am o problema legata cumpararea unei masini Simona1988 Simona1988 Buna ziua.Am cumparat o masina sh, fara numere de niciun fel, mi s-a zis ca nu a fost scos niciun set de nr rosii si ca voi putea scoate primul set fara nicio ... (vezi toată discuția)