avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... certificat de sanatate fizica si psihica A5
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

certificat de sanatate fizica si psihica A5

unde pot sa gasesc si eu certificatul de sanatate fizica si psihica in format A5 imi trebui si nul gasesc ajutati-ma va rog
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:57, 6 Octombrie 2012
Certificatul de sanatate fizica si psihica A5 se obtine de la unitatile acreditate de DSP.
ms dar la dsp au zis ca nu au asa ceva
Nu de la DSP , ci de la unitatie Sanitare Abilitate sa elibereze certificate medicale tip A 5 .. de exemplu, in Bucuresti gasiti lista aici
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine elibereaza certificatul medical de sanatate fizica si psihica tip a5? felisaly6 felisaly6 Buna! vreau sa ma inscriu in OTDR ( organizatia tehnicienilor dentari din romania) si am nevoie de certificat medical de sanatate fizica si psihica tip A5. ... (vezi toată discuția)
Firma acreditata pentru sonometrie Doldrums Doldrums Buna ziua, Am facut o sesizare la DSP si la Mediu pentru zgomotul produs de un restaurant cu care ma invecinez. Cei de la DSP mi-au spus ca au convenit de ... (vezi toată discuția)
Obtinerea avizului de libera practica in sanatate AlexandraTanase AlexandraTanase Intrebarea mea este daca un absolvent de Scoala Postliceala Sanitara poate obtine Avizul de Libera Practica in Sanatate si daca poate lucra in acest domeniu, ... (vezi toată discuția)