avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cine elibereaza certificatul medical de sanatate ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cine elibereaza certificatul medical de sanatate fizica si psihica tip a5?

Buna! vreau sa ma inscriu in OTDR ( organizatia tehnicienilor dentari din romania) si am nevoie de certificat medical de sanatate fizica si psihica tip A5. Cine il elibereaza? la cine trebuie sa merg intai? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:14, 18 Iunie 2014
CERTIFICATUL DE SÃNÃTATE tip A5 se obtine de la medicul de familie; pe el se va
specifica „Apt din punct de vedere fizic şi psihic pentru exercitarea profesiei de asistent medical"
vezi:
[ link extern ]
Ultima modificare: Miercuri, 18 Iunie 2014
legalmgm, utilizator
Certificatul de sanatate fizica si psihica A5 se obtine de la unitatile acreditate de DSP. De exemplu, in Bucuresti gasiti lista aici
[ link extern ]

vedeti si acest link
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de sanatate fizica si psihica a5 andreegeo andreegeo unde pot sa gasesc si eu certificatul de sanatate fizica si psihica in format A5 imi trebui si nul gasesc ajutati-ma va rog (vezi toată discuția)
Certificatul medical a5 eliberat de spitalele private vladstoica vladstoica Bună ziua, Certificatul medical A5 pe care îl eliberează unele clinici sau spitale private (Puls Medica, Med Life, Regina Maria etc.) echivalează la ... (vezi toată discuția)
Obtinerea avizului de libera practica in sanatate AlexandraTanase AlexandraTanase Intrebarea mea este daca un absolvent de Scoala Postliceala Sanitara poate obtine Avizul de Libera Practica in Sanatate si daca poate lucra in acest domeniu, ... (vezi toată discuția)