avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sarcina perioada de proba la contract nedeterminat?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sarcina perioada de proba la contract nedeterminat?

Buna seara,

Ma aflu in situatia in care am aflat recent ca sunt insarcinata in 7 saptamani, iar firma la care lucrez de 1 an este in reorganizare. Intentia este de a-si trece angajatii prin demisie si reangajare cu contract nou de munca pe perioada nedeterminata si perioada de proba 3 luni pe o alta companie din acelasi grup.

V-as ruga mult sa-mi expuneti problemele care pot aparea daca imi voi anunta sarcina in mod oficial in timpul perioadei de proba si ma intereseaza in mod special daca ma pot disponibiliza in aceasta perioada sau dupa imediat daca sunt notificati in scris de sarcina mea. De asemenea daca ulterior expirarii perioadei de proba se decide desfiintarea postului meu in cadrul noii companii, ma mai pot sau nu disponibiliza ei fiind avizati deja de sarcina mea?

Va multumesc anticipat pentru raspunsuri!

Alte discuții în legătură

Perioada de proba in caz de sarcina laura-ioana laura-ioana Buna, va rog sa ma ajutati: cum poate fi protejata o gravida in perioada de proba a unui CIM incheiat pe perioada nedeterminata, in situatia in care ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, as avea nevoie de un pic de ajutor va rog. angajatorul ... DianaModo DianaModo Buna ziua, as avea nevoie de un pic de ajutor va rog. Angajatorul meu vrea sa imi desfiinteze pozitia. Avand in vedere ca suntem aproximativ 12 persoane in ... (vezi toată discuția)
Proces sau nu? dumitrucatalina dumitrucatalina Buna ziua, Am o prietena care a patit ce o sa relatez mai jos. Dorim sa stim daca este caz bun pentru inceperea unui proces de judecata si ce sanse sunt sa ... (vezi toată discuția)