avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 155 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Florarie
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Florarie

Buna dimineata.Va rog sa ma ajutati..e foarte urgent....am o flararie si stiu ca conform codului fiscal nu am voie sa fac proces vb de perisabilitati..si totusi cum inregistrez eu pierderile?si aici ma refer la florile aruncate ce se ofilesc..cum le scad din stoc?as vrea sa imi dati exemplu concret...adica daca am stoc de 40500 ron in balanta si faptic este in valoare de 30200...ce inregistrari contabile fac?si daca imi poate explica cineva logica inregistrarii..adica as vrea sa inteleg exact cum se face..va rog muuuuuult!am citit in forum dar nu am reusit sa inteleg#-o...Va multumesc

Alte discuții în legătură

Plus la inventar si casa foarte mare nico85 nico85 Buna ziua, Am constatat ca avem o valoare mai mare a produselor din gestiune in programul de gestiune decat in balanta. Ce se poate face pentru a regla ... (vezi toată discuția)
Care este cota de perisabilitate la marfuri alimentare? Angelica Huian Angelica Huian Buna ziua, va rog mult sa ma ajutati cu aceste cote de perisabilitate. La marfurile alimentare care sunt cotele de perisabilitate? Cate sticle de ulei au voie ... (vezi toată discuția)
Stocuri expirate inorog inorog Buna ziua. Am stocuri in balanta de 3 ani si fizic nu mai exista. Firma neplatitoare de TVA de la infiintare si pana in prezent. Cum pot scapa de stocuri?Ce ... (vezi toată discuția)