avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Societate cu doua nume
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Societate cu doua nume

Buna ziua, detin o societate cu domeniul de activitate electric. As dori sa stiu daca acestei societati pot sa-i adaug ca si un alt COD caen 8690 care sa fie intermediar de servicii medicale din strainatate in tara. Adica sa aducem persoane straine in tara pentru anumite interventii dentare. Pot ca aceleasi firme sa-i mai adaug si un al nume deja existent dar sa ramana acelasi cui?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ramona_2012 , utilizator 13:29, 10 Octombrie 2012
Firma va avea mai multe coduri caen , unul principal si celelalte secundare, dar un singur nume(denumire) si un singur cui.
Are vreo importanta ca firma care o detin in momentul de fata Are ca domeniul de activitate electric iar codul caen pe care vreau sa-l adaug se refera la alte activitati referitoare la sanatatea umana? Se impune vreo conditie speciala in privinta asta? Multumesc.
Conditia speciala este ca spatiul unde se va desfasura actul medical sa fie in conformitate cu prevederile legale in acest sens. Verificati ce conditii trebuie sa indeplineasca un astfel de spatiu (partajare, utilitati etc.).
Nu desfasuram noi astfel de servicii medicale ceea ce doresc sa fac este sa fiu doar intermediar adik sa contactez persoane din strainatate care doresc sa faca anumite interventii chirurgicale si apoi sa incheiem contracte cu clinicile medicale dupa care sa trimitem clientii in tara la clinicile respective.
Codul caen 8690 este potrivit pt astfel de activitate sau trebuie sa optez pt un altul? Multumesc.

Alte discuții în legătură

Cod caen 9604 katy26 katy26 buna,intentionez sa infiintez o salina artificiala,si nu stiu daca ,aceste coduri caen 9604;9609 ama ajuta? (vezi toată discuția)
Pedichiura medicala se incadreaza in cod caen 8690? Bineata Bineata Buna ziua,Pedichiura medicala, se incadreaza in cod caen 8690? Reprezinta un serviciu medical? Ce studii trebuie sa aibe persoana ca executa? In ce spatii se ... (vezi toată discuția)
Cod caen Ramasescu Ramasescu Ce cod CAEN trebuie sa folosesc pentru urmatoarele activitati:masaj si reflexoterapie, nutritie, terapii naturiste, cosmetica si intretinerea organismului? (vezi toată discuția)