avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale impozitarea spatiilor de locuit
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

impozitarea spatiilor de locuit

Unde se poate reclama o persoana care nu plateste impozit pe un spatiu in care locuieste ,acel spatiu nefiind declarat la nici o institutie a statului.
Cel mai recent răspuns: tiberiu8mai , utilizator 17:58, 17 Octombrie 2012
Aveti probe in acest sens? Va referiti la impozitul pe locuinta?
Este vorba de spatiul din subsolul blocului nostru pe care locatarul de la parter la inchis zidind intrarea din subsol si si-a fac intrare prin locuinta spargand pardoseala. La subsol coboara cu scara facuta de el.Acest spatiu la mobilat cu pat si dulap,si si-a prelungit si instalatia de incalzire ca sa poata incalzi si subsolul. Are calorifer si acolo.
Ultima modificare: Marți, 16 Octombrie 2012
tiberiu8mai, utilizator
Nu trec conducte pe acolo?
Primii care trebuie sa ia o masura in acest sens, dupa parerea mea, sunt conducerea asociatiei de proprietari si comitetul.
Vrem sa actionam legal. Omul este periculos,ameninta,face plangeri penale ca este atacat,oamenii din bloc se feresc de el. Cum procedam legal sa-l facem sa demoleze zidul,pe acolo trecand conductele de incalzire,dar totodata sa si plateasca pentruca foloseste acel loc bine-mersi de vreo 6 ani. Blocul nostru a fost ca o turma fara stapan foarte multi ani si a profitat de acest lucru locatarul nostru.
Faceti si Dvs. plangere la politie pentru folosirea ilegala a respectivului spatiu locativ .

Alte discuții în legătură

Balcon inchis marin1ian marin1ian Balconul meu a fost inchis de tatal meu cu cornier si sticla inainte de 1989. Am fost reclamat la politia locala pentru acest fapt. Care pot fi consecintele ... (vezi toată discuția)
Accesul in subsolul blocului marin1ian marin1ian Poate asociatia de locatari sa conditioneze accesul in subsolul tehnic , in asa fel ca accesul oricarui locatar sa se faca doar in prezenta presedintelui de ... (vezi toată discuția)
Spatiu de locuit in subsolul blocului tiberiu8mai tiberiu8mai Daca o persoana care locuieste la parter si-a facut intrare in subsol din locuinta prin decuparea pardoselii,iar subsolul la transformat in spatiu de locuit ... (vezi toată discuția)