avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Am nevoie de avocat bun in civil din Constanta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Am nevoie de avocat bun in civil din Constanta

Doresc sa angajez un avocat bun in domeniul civil pentru a inainta o actiune in pretentii fata de o institutie publica, pentru neexecutarea unui contract de inchiriere.
Sunt din Constanta.

Alte discuții în legătură

Act aditional contract burbery burbery Am un contract de inchirie care prevede urmatoarele;\"prezentul contractse incheie pe o perioada de 8 luni, incepand de la data intararii in vigoare, cu ... (vezi toată discuția)
Care este procedura de recuperare a unor prejudicii aduse unei institutii? iolanda15 iolanda15 Buna seara Sunt 3 situatii: Urmare unui control la institutie sau constatat mai multe situatii prin care s-au adus prejudicii institutiei si trebuie sa luam ... (vezi toată discuția)
Paguba pricinuita de un angajat ContSters6135 ContSters6135 Un conducator auto a provocat defectiuni la masina pe care o conducea. Exista un proces-verbal in acest sens. Ulterior, cim a incetat. Se mai poate indrepta ... (vezi toată discuția)