avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 114 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... dator la banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

dator la banca

buna ziua ,mama mea are 3 credite la banci in valoare totala de 800 ron salarul ei e de 550 ron in februarie iese la pensie , nu mai poaet plati creditele , apartamentul este pe numele meu de 5 ani prin act vanzare cumparare , tatal meu este mort el fiind garant la credit , mama nu are nimic pe numele ei ce se poate intampla in cazul ei daca nu mai plateste creditele va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 14:40, 25 Octombrie 2012
Buna ziua,

o sa i se puna poprire pe 1/2 din pensie, daca sunt banci diferite.
Daca ati mostenit pe talat dvs, ati mostenit si obligatia de garantie, si sunteti garant in locul sau, asa ca... mai bine o ajutati pe mama sa isi plateasca ratele decat sa pierdeti apartamentul.
daca e credit nevoi personale si tata a murit , noi copii suntem garanti? suntem 4 copii? stiu ca la cel cu ipoteca poate prelua cop[ii datoriile dar asa la cel de nevoi personale tot copii trebuie sa plateasca??
Nu are nicio importanta ce fel de credit este, daca acceptati mostenirea, acceptati si bunurile mostenite,dar si datorile. Din aceasta cauza, toti copiii devin garanti, in locul tatalui.
nu inteleg aici ,, daca acceptati mostenirea, acceptati si bunurile mostenite,dar si datorile. Din aceasta cauza, toti copiii devin garanti, in locul tatalui.,, ce mostenire sa accept ?? el nu avea nimic pe numele lui nu inteleg despre ce moastenire e vorba sa accept , dar daca nu accept mostenirea , acea mostenirre de care spuneti? va multumesc si scuze daca deranjez dar nu inteleg asta cu acceptatul mostenirii
Pai se pare ca avea, cu siguranta avea obligatii, pe care le-ati mostenit.
ca sa nu le mosteniti, trebuia ca in termen de 6 luni de la deces sa dati declaratia autentica de neacceptare a mostenirii, doar asa nu ati fi avut calitatea de mostenitor.

Alte discuții în legătură

Ipoteca pe casa elena1900 elena1900 Buna seara, in 2012 sotul meu impreuna cu fratele lui au girat pentru un imprumut la banca cu casa lor.La aceea data erau amandoi proprietari(fratele avand ... (vezi toată discuția)
Restanta banca sirenuta2010 sirenuta2010 buna seara ma numesc iuliana am o rugaminte fff mare tatal meu a murit in urma cu 7 luni IN anul 2005 a facut un credit de nevoi personale la banca fiind doar ... (vezi toată discuția)
Deces/credit de nevoi personale rodi1010 rodi1010 Buna ziua. In urma cu 2 luni a decedat mama, la data decesului avand un credit de nevoi personale fara giranti sau codebitori, fara ipoteca si cu asigurare ... (vezi toată discuția)