avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 224 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... dosar anrp
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

dosar anrp

buna ,ziua anultrecut i-a venit bunicii mele decizia de validare si acordare a compensatiilor baneesti pe legea 9/1998 de la anrp...am deschis contul in termenul oferit de anrp si am trimis toate actele pentru virarea banilor in contul respectiv a trecut un an si 2 luni si nici in ziua de azi nu au virat un leu
Ce putem face in cazul acesta?
SUN MEREU LA ANRP DAR NU VOR SA RASPUNDA LA NR.DE TEL DE RELATII CU PUBLICUL LA LEGE 9/1998
.Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: themis , utilizator 11:12, 18 Noiembrie 2012
Mergeti cu decizia la un birou de executori judecatoresti
Va multumesc,decizia si hotararea sunt emise de anrp ,nu de o instanta judecatoreasca pot merge mai departe catre executor?


Ultima modificare: Vineri, 26 Octombrie 2012
florentinazainea, utilizator
Va rog daca ma poate ajuta cineva pentru un raspuns concret la intrebarea de mai sus
buna seara;nu trebuie sa asteptati sa va plateasca de buna voie ANRP-ul ptr ca nu se va intampla acest lucru; puteti aborda doua cai: in contencios si prin executare;
Stimat forumist,

Din câte cunosc, acordarea despăgubirilor prin ANPR a fost suspendată până pe data de 15 mai 2013. Inițial a fos vorba de o suspendare pe 6 luni, prelungită.

Rămân, deci, în stand-by aceaste despăgubiri, până duoă împlinirea termenului de grație, prelungit și el, din hotărârea-pilot.

Cu stimă.

Alte discuții în legătură

Legea 9/1998 miab miab Stie cineva daca se mai dau despagubiri la legea 9/1998 celor cu dosarele finalizate(aprobate de ani de zile? (vezi toată discuția)
Anrp si sentinta investita cu formula executorie nucu$ nucu$ Respectuoase salutari comunitatii! Apelez la Dvs. cu urmatoarea intrebare: Cat efect poate avea privind celeritatea , daca in dosarul de despagubire (cu ... (vezi toată discuția)
Decizii comisia centrala pentru stabilirea despagubirilor ContSters156394 ContSters156394 O persoana, reclamanta pentru obtinerea unor despagubiri in conditiile titlului VII din Legea 247/2005, a primit 3 decizii favorabile din partea Comisiei ... (vezi toată discuția)