avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1191 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Circulatia pe drumurile publice
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Circulatia pe drumurile publice

Buna ziua ,
Am o nelamurire in legatura cu proiectul de lege care modifica ORDONANŢA DE URGENŢÃ nr. 195 din 12 decembrie 2002 privind circulaţia pe drumurile publice cand intra in vigoare?
Si interdictia de a circula cu o masina cu numere straine mai mult de 90 de zile pe an de cand se aplica? din ianuarie 2013?
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Punctul 26 din ordonanța nr.1/2022 se aplică la 90 de zile ... Legendarul11 Legendarul11 Punctul 26 din ordonanța nr.1/2022 se aplică la 90 de zile de la publicarea în monitorul oficial? (vezi toată discuția)
Raza numerelor galbene de la primărie Posobescu Posobescu Salut am o întrebare va rog . Am cumpărat o motoreta Yamaha TZR 50 cu ceva timp in urma am fost cu ia la rar , am talon pe numele meu nou , am fost și la ... (vezi toată discuția)
Auto inmatriculat strainatate poate fi condus in romania peste 90 zile? Ana_Steflea Ana_Steflea Buna ziua , Daca ma poate ajuta cineva as vrea sa stiu daca pot conduce un autoturism inmatriculat in strainatate mai mult de 90 de zile de la introducerea ... (vezi toată discuția)