Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
Buna tuturor, in primul rand felicitari celor ce au promovat acest examen, si spor in activitate! in al doilea rand v/as ruga sa ma lamuriti si pe mine la ce se refera disp art 140 ind 3 alin 6 CPP, avand in vedere ca in alin.5 se refera la termenul de inaintare si judecare a dosarului de recurs.(In opinia mea alin 5 se are in vederea disp art. 140 ind 3 alin 1 teza i, iar aliln 6 care dispune ca " Instanta se pronunta, in aceasi zi , prin incheiere", se refera la art. 140 ind 3 alin 1 teza finala).
Va rog sa imi spuneti parerea dvs.
Multumesc anticipat.
si inca o intrebare credeti ca tematica pentru urmatorul examen de admitere in magistratura va fi din noul cod de procedura civila?
Felicitari pt rezultate si.... va asteptam in bransa! Sper sa treceti cu bine si peste celelalte 3 probe care au mai ramas. Stiu ca cel putin la psihologic e o adevarata loterie. La noi au respins doua persoane absolut normale asa ca.... Dar poate ca domnii psihologi si-au facut norma de picati in toamna si voi nu veti avea probleme. Bafta!