Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
Cu speranta ca nu supar pe nimeni si respectand faptul ca aveti tot dreptul sa decideti asa cum doriti in considerarea locurilor din clasament pe care vi le-ati castigat, fac un apel in principal celor de pe locurile 28, 32, 34, 43, 44 care au ca optiune unul dintre cele 4 locuri in zona Harghita (J.Odorhei, J.Miercurea Ciuc, P. Sf. Ghe. si P.Toplita).Daca nu e f imp pt voi sa alegeti unul dintre acestea (nu va puteti aduce familia in zona, distanta dintre unul din aceste locuri si familia voastra este relativ aceeasi cu cea a unei alte optiuni etc.), v-as fi f recunoscatoare dc mi-ati lasa si mie unul. Ar insemna sa nu imi mai mut copiii care abia s-au integrat la Miercurea Ciuc (eu cu ei ne-am mutat acolo de jumatate de an) si sa nu ii despart iar de tatal lor care va trebui sa ramana in continuare acolo pt inca cel putin 2 ani (este judecator, sesiunea nov.2011). Multumesc mult