AV. GABRIELA GERBER 
	    	Avocat

AV. GABRIELA GERBER 
	    	Avocat	    

AV. GABRIELA GERBER, Avocat
 AV. GABRIELA GERBER, Avocat 	
			 TANASENASTASA 
	    	Utilizator

TANASENASTASA 
	    	Utilizator	    

AV. GABRIELA GERBER 
	    	Avocat

AV. GABRIELA GERBER 
	    	Avocat	    

TANASENASTASA 
	    	Utilizator

TANASENASTASA 
	    	Utilizator	    

AV. GABRIELA GERBER 
	    	Avocat

AV. GABRIELA GERBER 
	    	Avocat	    

TANASENASTASA	                   

buna seara.cat reprezinta taxa de timbru intr-un proces de succesiune si unde se plateste?pt ca eu i-am dat o suma avocatei ce ma reprezinta,nu mi-a dat ... (vezi toată discuția)
	                    TANASENASTASA	                   

buna seara.cat reprezinta taxa de timbru intr-un proces de succesiune si unde se plateste?pt ca eu i-am dat o suma avocatei ce ma reprezinta,nu mi-a dat ... (vezi toată discuția)

TANASENASTASA	                   

buna ziua.e posibil ca un avocat sa nu se prezinte la primul termen.pt ca oricum e amanat din oficiu?asa a zis av.la un alt proces nu s-a prezentat la nici un ... (vezi toată discuția)
	                    TANASENASTASA	                   

buna ziua.e posibil ca un avocat sa nu se prezinte la primul termen.pt ca oricum e amanat din oficiu?asa a zis av.la un alt proces nu s-a prezentat la nici un ... (vezi toată discuția)

ContSters301351	                   

Buna ziua! am angajat un avocat pt partaj judiciar.Nu am facut inca contract desi i-am achitat o transa .Procesul incepe peste cateva zile.Avocatul imi cere ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters301351	                   

Buna ziua! am angajat un avocat pt partaj judiciar.Nu am facut inca contract desi i-am achitat o transa .Procesul incepe peste cateva zile.Avocatul imi cere ... (vezi toată discuția)