avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1063 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... contestatie licitatie in faliment
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

contestatie licitatie in faliment

Poate cineva sa-mi spuna care este termenul in care se poate face contestatie impotriva unui proces verbal de licitatie organizate pentru valorificarea bunurilor de catre lichidatorul judiciar ?

Alte discuții în legătură

Vanzare bunuri de catre lichidator ellutza ellutza suntem o societate in insolventa, avem un credit la o banca din romania pe care l-am girat cu un pamant ,si am semnat si un contract de fidejusiune si pemtru ... (vezi toată discuția)
Achizitii bunuri de la o firma in faliment alexandrapetrescu alexandrapetrescu Buna ziua, Care este procedura cea mai simpla prin care pot cumpara bunurile fixe si mobile ale unei firme aflate in faliment? Multumesc (vezi toată discuția)
Intrare in posesie apartament cumpărat la licitație al unui societăți in insolventa Pandele81 Pandele81 Buna ziua . Pe 25.01.2017 am participat si adjudecat un apartament la i licitație organizata de un lichidator judiciar. In regulamentul licitației scria ca ... (vezi toată discuția)