avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... salariu presedinte bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

salariu presedinte bloc

Buna seara,
Presedintele de bloc are un salariu de 500 ron luna , trebuie sa aiba un contract de munca sau nu la munca prestata?
Este legat ca sa beneficieze de acesti bani in conditile in care administratorul are 1200ron si cenzorul 300 ron?
As dori sa stiu si eu cine trebuie platit intr-o asociatie de proprietari si cu ce sume?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: vali m , utilizator 09:05, 28 Ianuarie 2020
Functie de hotararea adunarii generale a membrilor asociatiei de proprietari. Doar ei decid valorile maxime pentru aceste indemnizatii.
Presedintele si cenzorul pot fi angajati in baza unui contract de mandat.
Bun sunt de acord cu hotararea adunarii generale a membrilor asociatiei de proprietari dar din cate stiu eu trebuie sa fie cel puti 50 + 1 nu doar 14 persoane.


Depinde, daca adunarea generala a fost reconvocata din lipsa de cvorum la prima convocare, se considera legal votul majoritatii celor prezenti.Ca a fost convocata sau nu, trebuie sa fi existat macar un convocator afisat cu cel putin 7 zile inainte.La fel si cu reconvocarea. In schimb, daca au votul majoritatii sau nu asta numai pe listele celor prezenti la adunare puteti constata.
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Noiembrie 2012
marilyn31, utilizator
Dar acest contract de mandat unde se gaseste si pentru cine este facut mai exact pentru presedinte , administrator sau cezor?
In documentele asociatiei si aveti dreptul sa-l studati, conform art .10 legea 230/2007.
Cu contract de mandat pot fi angajati presedintele si cenzorul.

Alte discuții în legătură

Presedinte asociatie de proprietari - salariu 2500 lei dida1076@yahoo.com dida1076@yahoo.com De cind sa pus o cucoana presedinte de bloc sint numai certuri in bloc si pe linga asta si-a pus si un salar de 2500ron pe luna ,stau 4 persoane la ia in bloc ... (vezi toată discuția)
Plata presedinte asociatie propietari si cenzor scoica_80 scoica_80 Buna seara. Am si eu o problema care ma framanta. Sunt de putina vreme propietarul unui apartament intr-un bloc nou construit. Deoarece nu am achizitionat de ... (vezi toată discuția)
Cenzor asociatie de proprietari cerasela2018 cerasela2018 Cenzorul - proprietar din bloc, cu contract de mandat si-a dat demisia. Si in cazul contractului de mandat este valabil preavizul de 20 zile lucratoare sau ... (vezi toată discuția)