avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... SUCCESIUNE LA JUDECATORIA CORNETU
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

SUCCESIUNE LA JUDECATORIA CORNETU

Azi am avut primul termen intr-un proces de succesiune ,eu sunt reclamanta impreuna cu tatal meu pe care ii reprezint prin procura notariala in acest proces.Nu imi permit un avocat si avand toate actele si informatiile necesare am sperat ca ma voi descurca singura.Din 2 reclamanti adica noi si 3 parati,nu am fost decat noi prezenti.Spuneti-mi si mie daca este normal ca judecatoarea chemandu-ma la bara sa ma intrebe ce cote au mostenitorii?,si pentru ca m-am blocat nu am stiut sa ii raspund,crezand ca in dezbaterea unei succesiuni cotele mostenitorilor sunt stabilite in instanta.Termen 15 ian pe prostia ei,ea nepomenind nimic de dezbaterea succesiuni.

Alte discuții în legătură

Cum pot sa deschid procesul de succesiune ca urmare a decesului ... 1960claudia 1960claudia Cum pot sa deschid procesul de succesiune ca urmare a decesului ambilor parinti . Mai am un frate care detine toate actele : certificatele de deces, actele ... (vezi toată discuția)
Bună seara suntem trei frați și mama noastră care trebuie ... alejandra alejandra Bună seara Suntem trei frați și mama noastră care trebuie să facem succesiune în urma decesului tatalui nostru. Problema e că mama și cu doi frați ai ... (vezi toată discuția)
Procura notariala maria dinca maria dinca Buna ziua. Ma intereseaza sa stiu daca se poate face o imputernicire notariala prin care eu in calitate de fiica sa il reprezint pe tatal meu la dezbaterea ... (vezi toată discuția)