Florentina Paven 
	    	Avocat

Florentina Paven 
	    	Avocat	    

themis 
	    	Utilizator

themis 
	    	Utilizator	    

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat	    

Florentina Paven 
	    	Avocat

Florentina Paven 
	    	Avocat	    

Ulpianus	                   

In noul Cod Civil, promisiunea unilaterala (art. 1327) este trecuta la sectiunea Actul juridic unilateral, ori de fapt aceasta este act bilateral si contract ... (vezi toată discuția)
	                    Ulpianus	                   

In noul Cod Civil, promisiunea unilaterala (art. 1327) este trecuta la sectiunea Actul juridic unilateral, ori de fapt aceasta este act bilateral si contract ... (vezi toată discuția)

mirela andrada	                   

cum se poate anula o promisiune de vinzare sub semnatura privata la terenuri cu legea 18/1991 care au o interdictie de vanzare pe 10 ani (vezi toată discuția)
	                    mirela andrada	                   

cum se poate anula o promisiune de vinzare sub semnatura privata la terenuri cu legea 18/1991 care au o interdictie de vanzare pe 10 ani (vezi toată discuția)

silvia77	                   

Buna ziua. Am o promisiune bilaterala de vanzare-cumparare a unui teren arabil si va rog sa imi spuneti daca am dreptul sa utilizez acel teren inaintea ... (vezi toată discuția)
	                    silvia77	                   

Buna ziua. Am o promisiune bilaterala de vanzare-cumparare a unui teren arabil si va rog sa imi spuneti daca am dreptul sa utilizez acel teren inaintea ... (vezi toată discuția)