avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Dobanda legala
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Dobanda legala

Sunt pensionar si prin decizie judecatoreasca trebuia sa mi se restituie o suma in martie 2008 la care sa se aplice si dobanda legala.
Suma mi s-a restituit in august 2012 iar dobanda legala, conf. ordonantei 13/2011, mi s-a calculat (corect) numai pentru luna martie 2008. Este normal? Nu trebuia sa se calculeze dobanda legala pentru intreaga perioada 2008 - 2012?
Conteaza data ramanerii definitive a hotararii judecatoresti la acest calcul?

Alte discuții în legătură

Calculul dobanzii legale treidecinci treidecinci In urma hotararii definitive a curtii de apel, Casa de Pensii trebuie sa-mi returneze o suma de, sa zicem, 100 lei - la nivelul lunii aprilie 2008. Care este ... (vezi toată discuția)
Dobanda legala la drepturi salariale din hotarari judecatoresti covmela covmela Printr-o hotarare judecatoreasca s-au castigat drepturi salariale, actualizate cu indici de inflatie si dobanda legala calculata de la data intoducerii ... (vezi toată discuția)
Am castigat procesul, insa fiscul nu mi-a platit si dobanda legala stabilita de instanta amstelutz amstelutz Buna ziua, In sept 2011 am actionat in instanta ministerul finantelor pentru recuperarea taxei speciale de prima inmatriculare pe care am platit-o pentru ... (vezi toată discuția)