avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... obtinere numere rosii
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

obtinere numere rosii

Sotul meu a cumparat o masina de la un cetatean roman, in luna iulie 2012. Aceasta masina a trecut succesiv pe la 3 proprietari din Romania, noi fiind urmatorii. Noi nu am circulat cu ea si am vrea sa o inmatriculam. Pentru inceput vrem sa obtinem numerele rosii. Proprietarul anterior a avut 3 numere rosii. Avem noi o problema in obtinerea numerelor rosii? Exista o solutie legala?

Alte discuții în legătură

Parasire sectie politie Rebbeca Rebbeca Buna seara.Problema mea ar fi urmatoarea:Am achizitionat o masina inmatriculata in UK cu intentia de a o inmatricula.Vechiul proprietar a luat numere rosii ... (vezi toată discuția)
Obtinere numere rosii pentru talon pierdut in care figura un proprietar din 2012 pentru o masina vanduta de 3 ori pana acum lucian2478 lucian2478 Am cumparat anul asta prima mea masina un Clio Symbol Fidji din 2006, capacitate cilindrica 1390 cmc, CO2 165, Euro 3. Am fost la RAR am obtinut CIV- ul. ... (vezi toată discuția)
Acte auto, masina neinmatriculata, legal fara rar. Georgiana 99 Georgiana 99 Buna ziua, urmeaza sa cumpar o masina inmatriculata in Spania, proprietarul fiind roman, masina circula in Romania cu numere de Spania, urmeaza sa merg sa ... (vezi toată discuția)