avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 983 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Contestare raspuns ANPC
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Contestare raspuns ANPC

Salut,
Avand probleme cu un produs (de folosinta indelungata) m-am adresat ANPC cu o petitie. Din cauze numai de ei, OPC, stiute si fara a tine cont de fisele de service si faptul ca nici dupa aproape un an nu au reparat produsul achizitionat de mine mi-au dat un raspuns sec in care imi precizau ca firma respectiva considera ca toate piesele sunt in perfecta stare. Din acest motiv imi sugereaza sa ma adresez instantei. Am contestat raspunsul ANPC judetean la ANPC central de unde primesc un raspuns care mie mi sa pare ... halucinant:
"petitia dvs a fost clasata deoarece deja s-a raspuns"... Din ce am mai citit am observat ca in nici o OUG/Lege sau Regulament nu este prevazuta vreo procedura in care petentul sa conteste ce spune comisarul de la ANPC...
Ce ar trebui sa fac in continuare pentru a obtine admiterea contestatiei?
Sa ma adesez instantei de contencios administrativ?
Merci
Cel mai recent răspuns: beduin , utilizator 21:16, 14 Noiembrie 2012
opinia mea este ca cel mai bine va adresati instantei civile pentru prejudiciul cauzat de produsul defect... acol aveti posibilitatea sa cereti proba cu expertiza, sa cereti daune si eventual sa va dea alt produs care sa functioneze la parametrii normali
nu este corect din mai multe puncte de vedere:
1. prima intrebare a instantei va fi "ce masuri a luat ANPC?"
2. un proces de pretentii dureaza cativa ani timp in care eu am cheltuit bani, nervi si timp si am un produs defect de care trebuie sa ma folosesc
3. o decizie de schimbare a produsului data de catre ANPC (sau macar amendarea pentru nerespectarea termenelor pentru reparatii - cu toate ca nu poate fi reparat) ar simplifica totul si timpul ar fi mult mai scurt.
Prefer sa ma duc instanta numai pentru daunele morale si alte prejudicii...
Ultima modificare: Miercuri, 14 Noiembrie 2012
beduin, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Întrebare - problema cu o banca crstirina crstirina În 2007 în urma unui conract de credit cu o bancă am obtinut si un card de credit pe care l-am achitat si închis în 18 01. 2010 iar acum când am ... (vezi toată discuția)
Opc bucuresti THEODORA30 THEODORA30 Buna ziua,in data de 12.12.2014 am facut o plangere la opc bucuresti in leg cu un smart tv,dupa 30zile calendaristice am sunat sa intreb de plangerea mea ... (vezi toată discuția)
Problema service auto Offset Offset Salutare! Am o problema delicata cu un service auto, am inteles ca nu am voie sa postez numele asa ca voi evita acest lucru Pe data de 3 noiembrie 2014 m-am ... (vezi toată discuția)