avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 730 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... OPC Bucuresti
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

OPC Bucuresti

Buna ziua,in data de 12.12.2014 am facut o plangere la opc bucuresti in leg cu un smart tv,dupa 30zile calendaristice am sunat sa intreb de plangerea mea totodata am si luat nr de inregistrare,trecand cele 45zile am resunat sa fiu iarasi expediata,ca voi primi rasp prin posta,eu consumator neputand beneficia de produsul pe care l-am cumparat.
Cui i se subordoneaza OPC,sa dam mai departe sesizarile?
Ultima modificare: Marți, 27 Ianuarie 2015
THEODORA30, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:23, 27 Ianuarie 2015
Pe adresa de e-mail a ANPC office@anpc.ro puteţi scrie în situaţia în care nu sunteţi multumit de modul în care a fost rezolvată petiţia dumneavoastră de către Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor la care a fost depusă sau Comisariatul nu a răspuns în termenul prevăzut de lege.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model de reclamație către comisariatul pentru protecția consumatorului Ares-3 Ares-3 Reclamatiile si sesizarile adresate Comisariatelor pentru Protectia Consumatorilor / Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor pot fi depuse doar ... (vezi toată discuția)
Reclamatie banca Radu_Chiran Radu_Chiran Buna ziua, In data de 06.01.2014 am inregistrat telefonic la o anumita banca (i-as spune numele dar cred ca politica forumuluiinterice acest lucru) o ... (vezi toată discuția)
Abuz companie de telefonie mobila lumifatu lumifatu pe 5 noiembrie 2009 am incheiat un contract cu [o companie de telefonie mobila] si conform celor prevazute in contract acesta trebuia sa inceteze pe 5 ... (vezi toată discuția)