avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 210 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... neprezentare in instanta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

neprezentare in instanta

Buna ziua!
Va rog frumos sa-mi spuneti daca din motive financiare si de sanatate nu pot sa ma prezint la proces in calitate de chemat in garantie pot sa trimit o scrisoare adresata instantei cu nr. de dosar in care sa-mi spun punctul de vedere cu privire la proces subiectul fiind (constatare nulitate act)actul fiind o adeziune la un fond de pensii a reclamantei.Deci va rog sa-mi spuneti daca pot trimite si cum sa o formulez. Va multumesc anticipat .Cris
Cel mai recent răspuns: DILIGENT MANAGEMENT SRL , Furnizor servicii la ONRC 12:05, 20 Noiembrie 2012
nu riscati nicio sanctiune daca nu va prezentati in cadrul sedintei de judecata. pentru redactarea punctelor dvs de vedere ar fi bine sa apelati la un specilist.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

“eroare materiala” proces verbal de contraventie andreimario96 andreimario96 “Eroare materiala” proces verbal de contraventie Mi-a fost suspendat permisul in Mai pentru ca am trecut pe rosu chipurile. Am facut contestatie ... (vezi toată discuția)
Chemat in garantie roxyalexandru roxyalexandru Buna ziua! In cazul in care o persoana fizica este \\"chemata in garantie\\", in cadrul unui proces civil, de catre parat(societate asigurari), ca urmare a ... (vezi toată discuția)
Abuz nikusanitaru nikusanitaru Intr-un partaj judiciar ,anul acesta pe 28.04.2010 instanta a dispus efectuarea unei expertize specialitatea evaluarea proprietatii imobiliare iar in ... (vezi toată discuția)