avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... act normativ pentru solutionare cerere indreptare ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

act normativ pentru solutionare cerere indreptare erori materiale din titlul de proprietate

Buna seara!
Am citit pe forum raspunsul dat de dvs unui domn, raspuns in care mentionati ca primaria trebuia sa ii dea raspuns in termen de 30 de zile la cererea depusa de dansul pentru indreptarea erorii materiale intervenita in completarea titlului de proprietate. Eroarea se referea la suprafata terenului.
Va rog frumos sa imi spuneti:
- care este actul normativ care prevede ca o cerere de indreptare erori materiale intervenita in completarea titlului de proprietate trebuie solutionata in termen de 30 de zile,
- in ce act normativ sunt prevazute si sanctiunile nesolutionarii in termen a unei astfel de cereri.
Mentionez ca, mama a depus cerere de indreptare erori materiale adresata Comisiei Orasenesti deoarece in titlul de proprietate s-a gresit prima litera a numelui de familie al proprietarului.
Va multumesc anticipat.
Astept cu nerabdare raspunsul dvs deoarece in cateva zile expira termenul si vreau sa fac revenire la cererea depusa si sa invoc legislatia in vigoare.

Alte discuții în legătură

Rectificare carte funciara-cum pot rezolva problema? emilpetre67 emilpetre67 Iata problema mea: Dupa moartea mamei in 2006 (tatal mort in 1992) am deschis actiune de partaj cu cei 2 frati, ramanand la final (in afara de altele) cu ... (vezi toată discuția)
Publicarea anularii tp de catre primarie MiticaMustata MiticaMustata Buna ziua! Va rog sa-mi spuneți unde găsesc publicata de către primărie anularea unui titlu de proprietate. TP a fost eliberat greșit (în 1991) - ... (vezi toată discuția)