avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Taxa auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Taxa auto

Daca imi iau acuma o masina adusa de dincolo (ex:Germania) ce fel de taxa platesc ???

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: gutermsergiu , utilizator 12:01, 22 Noiembrie 2012
Daca doriti puteti plati Taxa prevazuta de legea 9/2012 , insa aveti posibilitatea sa nu o platiti intrucit potrivit art. 148 alin 2 din Costitutia Romaniei prevederile Tratatelor Constitutive ale Uniunii Europene au prioritate fata de dispozitiile contrare ale legii interne . txa este discriminatorie ILEGALA

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa auto la masina noua cumparata in strainatate dorinctin dorinctin In luna mai 2011 m-am aflat cu forme legale in Franta, unde am cumparat o masina noua, direct de la dealer. Am inmatriculat-o acolo platitind toate taxele ... (vezi toată discuția)
Taxa auto de prima inmatriculare,este legal perceputa sau nu ? GEO GEO GEO GEO GEO GEO buna ziua, taxa auto de prima inmatriculare are temei legal sau nu? cunosc un avocat care se ocupa printre altele cu actiuni in instanta ,pentru clienti ... (vezi toată discuția)
Taxa de prima inmatriculare 2007 - restituita partial new_2009 new_2009 Se poate contesta decizia de restituire partiala a taxei de prima inmatriculare achitata in nov 2007 ? care este termenul ? :oops:Tratatul Comunitatii ... (vezi toată discuția)