Petre Enache 
	    	Avocat

Petre Enache 
	    	Avocat	    

AV. GABRIELA GERBER 
	    	Avocat

AV. GABRIELA GERBER 
	    	Avocat	    

ContSters250994 
	    	Utilizator

ContSters250994 
	    	Utilizator	    

roxanam79 
	    	Utilizator

roxanam79 
	    	Utilizator	    

Cornel  Vasile, Consilier juridic
 Cornel  Vasile, Consilier juridic 	
			 Petre Enache 
	    	Avocat

Petre Enache 
	    	Avocat	    

roxanam79	                   

buna seara am o intrebare tatal meu a decedat am primit o citatie prin care se cere dezbaterea masei succesorale a unui imobil,respectiv un apartament,insa ... (vezi toată discuția)
	                    roxanam79	                   

buna seara am o intrebare tatal meu a decedat am primit o citatie prin care se cere dezbaterea masei succesorale a unui imobil,respectiv un apartament,insa ... (vezi toată discuția)

cosmin311	                   

Acum o saptamana a murit mama. Apartamentul cu 2 camere in care stau este al mamei adica e trecut pe numele ei inainte de casatorie. Tata a divortat de mama de ... (vezi toată discuția)
	                    cosmin311	                   

Acum o saptamana a murit mama. Apartamentul cu 2 camere in care stau este al mamei adica e trecut pe numele ei inainte de casatorie. Tata a divortat de mama de ... (vezi toată discuția)

oana11	                   

buna ziua am si eu o intrebare. strabunicul meu a decedat in urma cu multi ani si bunicul nu a facut actele de succesiune.bunicul nu mai are frati,bunica mea ... (vezi toată discuția)
	                    oana11	                   

buna ziua am si eu o intrebare. strabunicul meu a decedat in urma cu multi ani si bunicul nu a facut actele de succesiune.bunicul nu mai are frati,bunica mea ... (vezi toată discuția)