avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 755 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Regulament spor conditii vatamatoare
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Regulament spor conditii vatamatoare

Buna ziua, un Regulament pentru acordarea sporului de conditii vatamatoare ma poate ajuta cineva?
Cu consideratie
Cel mai recent răspuns: Valentin Iftimiu , Consilier juridic 08:58, 4 Decembrie 2012
da, dar nu prea va ajuta cu nimic... :)
puteti motiva raspunsul ?
legea nr. 284/2010
" ART. 21*)
Locurile de muncă, categoriile de personal, mărimea concretă a sporului pentru condiţii de muncă prevăzut în anexele nr. I - VIII, precum şi condiţiile de acordare a acestuia se stabilesc prin regulament elaborat de către fiecare dintre ministerele coordonatoare ale celor 6 domenii de activitate bugetară - administraţie, sănătate, învăţământ, justiţie, cultură, diplomaţie, de către instituţiile de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională, precum şi de către autorităţile publice centrale autonome, care se aprobă prin hotărâre a Guvernului, la propunerea fiecăruia dintre ministerele coordonatoare, fiecăreia dintre instituţiile de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională sau autorităţile publice centrale autonome, cu avizul Ministerului Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale şi al Ministerului Finanţelor Publice şi cu consultarea federaţiilor sindicale reprezentative domeniului de activitate.
#CIN
*) Conform art. 12 alin. (1) al art. II din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 80/2010, aprobată cu modificări prin Legea nr. 283/2011 (#M4), prevederile art. 21 din Legea-cadru nr. 284/2010, cu modificările ulterioare, se aplică începând cu data de 1 ianuarie 2013."

ART. 12
(1) Prevederile art. 21 din Legea-cadru nr. 284/2010, cu modificările ulterioare, se aplică începând cu data de 1 ianuarie 2013.



au avut grija...... :)
Ultima modificare: Luni, 26 Noiembrie 2012
mihaicalinescu2005, utilizator
am inteles, multumesc frumos.
art. 1 din Capitolul I lit. B ,,Reglementări specifice funcţionarilor publici”al Anexei I la Legea nr. 284/2010, privind salarizarea unitară a personalului plătit din fonduri publice,
ART. 1
(1) Functionarii publici beneficiaza de un spor pentru conditii periculoase sau vatamatoare de pana la 15% din salariul de baza, corespunzator timpului lucrat.
(2) Locurile de munca, categoriile de personal, marimea concreta a sporului, precum si conditiile de acordare a acestora se stabilesc de catre ordonatorul principal de credite, cu consultarea sindicatelor sau, dupa caz, a reprezentantilor functionarilor publici, in limita prevederilor din regulamentul elaborat potrivit prezentei legi, avand la baza buletinele de determinare sau, dupa caz, expertizare, emise de catre autoritatile abilitate in acest sens.

Nici ăsta nu aplică?

Alte discuții în legătură

Acordare in anul 2011 a sporului pentru conditii vatamatoare de lucru, dumi32 dumi32 Vreau sa va intreb si sa imi mraspudeti daca puteti la urmatoarea intrebare: In anul 2011 pt acordarea sporului de conditii vatamatoare este necesar realizarea ... (vezi toată discuția)
Spor conditii vatamatoare dumi32 dumi32 Buna ziua. Suntem institutie publica, iar in anul 2010 s-au facut masuratorile necesare pentru acordarea sporului de conditii vatamatoare, care expira in ... (vezi toată discuția)
Spor conditii grele in cuatum/procent creis creis Imi puteti indica o prevedere legala referitoare la acordarea sporului pt. conditii grele/perculoase/deosebite (nu stiu daca este vreo diferenta). Potrivit ... (vezi toată discuția)