avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1154 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Nelamurire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Nelamurire

Buna ziua,

Am o nelamurire. Sunt divortata de apropae 2ani iar fostul meu sot vrea sa ma acuze pentru sustragerea unor bunuri de pe masina lui , eu nu i-am luat asa ceva de pe masina martori precum ca i-am luat asa ceva nu are(imi tot spune ca are martori ca a avut acele bunuri pe masina si intradevar erau pe masina cand ne-am despartit noi), Imi poate face dosar penal pentru furt?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: themis , utilizator 17:30, 26 Noiembrie 2012
daca nu sunt dovezi pt a sustine afirmatiile lui, se va da o solutie de neincepere a urmaririi penale
fara dovezi nu are ce face
Art. 210
Pedepsirea unor furturi la plângerea prealabilă

Furtul săvârşit între soţi ori între rude apropiate, sau de către un minor în paguba tutorelui său, ori de către cel care locuieşte împreună cu persoana vătămată sau este găzduit de aceasta, se urmăreşte numai la plângerea prealabilă a persoanei vătămate.

Cred că termenul pentru plangerea prealabilă a expirat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bunurile dobandite in timpul casatoriei krisseftika krisseftika Buna seara. As dori sa aflu cui trebuie sa ma adresez in situatia in care bunurile comune dispar din casa? Si cum trebuie sa procedez legal? Va multumesc ... (vezi toată discuția)
Acuzatia de furt impotriva unui dintre soti ContSters115122 ContSters115122 Buna ziua, Se poate formula o plangere la politie impotriva sotului/sotiei sub acuzatia de furt a unei sume de bani existente in casa, domiciliu comun ptr ... (vezi toată discuția)
Dosar camera preliminara - pot invoca ceva dupa noul cod? pauldorin87 pauldorin87 in luna august 2012,mama partii vatamate sesizeaza politia pentru patrundere prin efractie in locuinta fiicei sale.organele de cercetare incep urmarirea ... (vezi toată discuția)