avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... activitate dependenta sau independenta?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

activitate dependenta sau independenta?

Buna ziua,
Societatea X are incheiat un contract de prestari servicii cu un PFA. PFA-ul lucreaza la sediul sau, nu foloseste baza materiala a clientului si lunar factureaza numarul de ore lucrate pentru societatea X (numarul de ore difera de la o luna la alta). Momentan, PFA-ul factureaza numai la societatea X. In aceste conditii activitatea prestata de PFA este una dependenta sau independenta in raport cu societatea X? Multumesc!


Alte discuții în legătură

Activitate dependenta irina.tranoiu irina.tranoiu Buna ziua, Societatea X are incheiat un contract de prestari servicii cu un PFA. PFA-ul lucreaza la sediul sau, nu foloseste baza materiala a clientului si ... (vezi toată discuția)
Factura pfa serena82 serena82 Buna ziua, Imi poate spune cineva daca este corect sa apara lunar pe factura pretul serviciilor prestate din care sa se scada o anumita suma datorata de pfa ... (vezi toată discuția)
Pfa activitate dependenta sau independenta? LoredanaSTG LoredanaSTG Buna ziua, revin cu o problema spinoasa: activitate dependenta sau independenta? Sunt PFA platitoare de TVA si am doi clienti. Unul dintre acestia imi asigura ... (vezi toată discuția)