avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1395 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit prestari servicii Germania
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

prestari servicii Germania

Am urmatoarea situatie-o soc.din Romania in baza unui contract de prestari servicii cu o soc.din Germania are personal angajat in Rom.ce isi desfasoara activitatea intr-un abator din Germania.
Angajatii au contr.de munca incheiat in Rom.pt.care soc.rom plateste contributii.
In G salariatii realizeaza venituri evident mai mari.Pt.aceasta dif.dintre netul din R si veniturile obtinute se platesc in G impozite.
Soc.rom.este inregistrata in G ca si platitor de impozite pe salarii si impozit pe corporatie (imp.profit).
Factura de prestari servicii a fost intocmita in euro pe cod de tva RO- fara tva.
Firma de contabilitate din G solicita din R extrasele de cont pt.contul de euro,facturile si toate documentele aferente activ.din G in vederea intocmirii bilantului in G si a decl.anuale de imp.pe corporatie.
Fact.de prestari le-am declarat in D 390.
Este corect asa?Am trimis note de debitare si nu vor asa.

Eu de la ei inteleg ca trimit actele,ei fac calculul,intocmesc bilantul,soc.R plateste acolo impozitul.Este corect?Eu nu mai contabilizez aceste documente deloc in Rom?
In acest caz eu in D 101 impozitul achitat in G il trec in credit fiscal?

Alte discuții în legătură

Contabilitate in germania Contabilitate sector 4 evoCONTA Contabilitate sector 4 evoCONTA Am urmatorul caz- o soc.romana are incheiat un contract cu o soc.germana de prestari servicii pe teritoriul Germaniei.In acest sens soc.rom duce proprii ... (vezi toată discuția)
D 390 Contabilitate sector 4 evoCONTA Contabilitate sector 4 evoCONTA O soc.din Romania plateste in 31.10.2012 un avans pt.achizitie intracomunitara de marfa.Pe data de 31.10.2012 se emite factura de catre furnizor.Marfa soseste ... (vezi toată discuția)
Achizitie intracomunitara Contabilitate sector 4 evoCONTA Contabilitate sector 4 evoCONTA O soc.din Romania a deschis in Germania un punct de lucru deoarece a incheiat un contract de prestari servicii cu o soc.germana.Soc.rom are angajatii detasati ... (vezi toată discuția)