avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... trepte de salarizare
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

trepte de salarizare

la avansarea in grad se mai tin cont de treptele de salarizare?
Cel mai recent răspuns: gana , utilizator 13:28, 18 Ianuarie 2013
Da si nu. Treptele nu mai exista, totusi la promovarea in grad, stabilirea salariului se face conform treptei 3 de salarizare.
pai cazul meu....sunt asistent principal gradul 3, acum unde m-ar putea duce? si mai am colegi care sunt debutanti pe ei unde i-ar putea duce??????
treptele de salarizare nu mai exista.... :)
Cand veti avea 3 ani ca si asistent principal, puteti promova in grad, in asistent superior, iar incadrarea vi se face pe fosta treapta 3 de salarizare.
A nu se face confuzie intre treapta, grad si gradatie. Sunt trei lucruri diferite.
Colegii debutanti, dupa ce vor iesi din perioada de debutantie vor trece in gradul asistent si de asemenea pe fosta treapta 3 de salarizare.
treptele axista....doar, avansarea nu se mai face....
unii functionari sunt incadrati la nivelul treptei I, altii la nivelul treptei II, ceilalti la nivelul treptei III de salarizare....fiecare cum a prins si cum i-a fost norocul :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare in treapta a functionarului public sebastian73 sebastian73 As dori sa ma lamuresc asupra modului de promovare in treapta a functionarului public. Problema este din punct de vedere a modului de stabilire a salariului de ... (vezi toată discuția)
Incadrare dupa promovare IDANUT IDANUT Daca promovez anul acesta din inspector principal in inspector superior, as dori sa stiu cum o sa fiu incadrat tinind cont ca am o vechime de 25 de ani in ... (vezi toată discuția)
Promovare functionari publici in 2014 gimimic gimimic sunt functionar public consilier, grad superior, treapta 3 din anul 2012 , martie. Vreau sa stiu daca, dupa 2 ani pot avansa intr-o treapta superioara ? pe ... (vezi toată discuția)