avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1375 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Supravegherea Video in scari de bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Supravegherea Video in scari de bloc

Buna ziua tuturor. Sunt intr-un impas si am nevoie de ceva ajutor din partea celor care sunt mult mai in masura decat mine sa ma sustina cu cateva idei,legi,etc. Pe scurt, sunt mutat proaspat intr-o garsoniera, dintr-un bloc supravegheat video in interiorul scarii. Stau la parter, si deasupra mea sta domnul presedinte al asociatiei de proprietari,care,nu face altceva decat sa imi contorizeze mie prezentele de sex masculin si feminin,care nu innopteaza la mine. Face poze, si le trimite proprietarei garsonierei in care sunt eu chirias. Mentionez ca "deranjul" pe care il provoc, este zgomotul de la hota, de la interfonul care suna, dar si de la DISCUTIILE AMICALE pe care le am cu prietenii mei. Sunt nevoit sa susotesc pentru a nu il deranja pe dumnealui, care sta deasupra mea. Totusi, a recunoscut ca muzica nu o dau tare, nici televizorul, dar sincer, eu sunt total impotriva filmarii mele de catre dumnealui, mai ales in asemenea conditii absurde. Cateva sfaturi, va rog ..

Alte discuții în legătură

Caine in apartament nereis nereis Urmeaza sa ne mutam in apartamentul proaspat achizitionat si de putin timp am constatat ca vacinul de deasupra noastra are un caine de talie mare care latra ... (vezi toată discuția)
Vecin absurd alopici2005 alopici2005 am un apartament in bucuresti intr-un bloc cu 4 etaje . locuiesc la etajul al 2 -lea iar vecinul de sub mine este total absurd si se cearta cu aproape toti ... (vezi toată discuția)
Tulburarea linistii publice kobgala kobgala buna ziua !vreau sa fiu cat mai scurta ,cum pot proceda cu o doamna judecatoare care locuieste intr-un apartament deasupra mamei mele si care la orice miscare ... (vezi toată discuția)