avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... ROMANIA-tara lucrurilor facute invers
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

ROMANIA-tara lucrurilor facute invers

Oameni buni vi se pare in regula ce se intampla in scumpa noastra tara?Am ramas stupefiata cand am auzit la stiri ca,in loc sa se reduca numarul de parlamentari cum s-a votat in anul 2009 surpriza..........creste si o data cu asta cresc si taxele si impozitele doar trebuie bani pentru a putea duce o viata de huzur domnii parlamentari.Oamenii saraci platesc pentru niste "eminente"care dorm in parlament,nu au nici o grija.Oare unde o sa ajungem in ritmul asta?peste inca patru ani ne mai trezim cu inca 100 de parlamentari pe langa cei 588 existenti azi!VAI DE STEAUA NOASTRA#-o#-o#-o#-o:((#-o
Cel mai recent răspuns: n53 , utilizator 10:59, 15 Decembrie 2012
Mie mi se pare normal sa existe opozitie. Trist e ca s-a ajuns in situatia in care un partid e atat de votat..si nu pentru ca ar fi facut sau ar avea posibilitatea sa faca ceva bun..ci pentru a taxa vechea putere.Societatii romanesti ii lipseste cultura si educatia politica.
Trebuie sa-i felicitam pe cei care nu au lasat sa fie modificata legea electorala pentru aceasta situatie ... Societatii nu ii lipseste cultura si educatia politica , ci altceva ... gandirea.
..si asta. :)
Practic ne-am dus la vot sa mai angajam cativa parlamentari. In rest nu am schimbat nimic. Cei importanti si corupti au ramas (indiferent de culoare politica) si au mai intrat cativa proaspeti si insetati de indestulare din banii statului.
așa a binevoit PARTIDUL dumnezeu! am votat la modificarea Constituției : cel mult 300.curtea neconstituțională a admis contestația partidului dumnezeu, noi să putem suporta dreptatea curți neconstituționale și alții ”să trăiască bine!”
... Oare unde o sa ajungem in ritmul asta?peste inca patru ani ne mai trezim cu inca 100 de parlamentari pe langa cei 588 existenti


e un fel de meci, de luat la intrecere ... ideal ar fi sa ajungem la un parlament de vreo 18 milioane... deja am luat conducerea...

România - Statele Unite: 588 - 535!!!:giggle:



nota:

USL ar fi controlat peste 90 la sută din parlament dacă uninominalul pur ar fi trecut în vară de Curtea Constituţională. Uniunea Social Liberală şi-ar fi adjudecat, la alegerile parlamentare de duminică, 428 de mandate de senator şi deputat, dintr-un total de 470, dacă în Parlament ar fi ajuns automat candidatul clasat pe locul întâi în colegiu. În procente, 91%.
(Curtea Constitutionala era in vara, e si acum majoritar basisto/pdl-ista)






Ultima modificare: Miercuri, 12 Decembrie 2012
ContSters257414, utilizator

Alte discuții în legătură

Comisia de la venetia : guvernul ponta a respectat statul de drept si constitutia la referendum n53 n53 Supun discuției din partea celor interesați pe acest forum a următoarelor aspecte : [b]Comisia de la Venetia : guvernul Ponta a respectat statul ... (vezi toată discuția)
Referendum si cvorum ContSters257414 ContSters257414 cum credeti ca se impaca ([b]cum se justifica[/b]) decizia Curtii Constitutionale a Romaniei care a hotarat marti ca, pentru validarea scrutinului de ... (vezi toată discuția)
Proiect de hotãrâre prin care parlamentul sã constate cã bãsescu a fost demis de popor ContSters257414 ContSters257414 Senatorul PNL Ioan Ghişe va propune, luni, în plenul reunit al celor două Camere, un proiect de hotărâre a Parlamentului prin care să se ia act de ... (vezi toată discuția)