avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 315 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... mascatii la un nevinovat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

mascatii la un nevinovat

am un prieten care intr adevar a comis infractuini,nu este condamnat,intotdeauna ws a dus la polirtie cand a primit citatii...iar intr o zi,cand nu a fost acasaau venit la el mascatii..nu au avut nici mandat de aducere..nimic nimic nimic...politistul de la politia locala in cele din urma a zis ca numai a vrut sa l sperie un pic..ca sa nu mai comite infractiuni...
a fost legal venirea mascatiilor? parerea mea este ca a fost o gluma proasta,deoarece stam la sat..oamenii din sat,vecinii,parintii ei....barfe barfe barfe.....
sa depuna plangere impotriva politistului?
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 23:34, 14 Decembrie 2012
Daca organele de politie au intrat in domiciliu, inseamna ca au efectuat o perchezitie iar aceasta perchizitie se face cu autorizarea procurorului, in baza unui mandat de perchezitie, ceea ce inseamna ca a fost legala interventia politiei.
au intrat in curte,nu au facut perchezitie,nu au avut nici un mandat...absolut NIMIC
numai a zis pt parintii lui ca acuma se duc la puscarie....in cealalta zi nu sa intamplat absolut nimic
o GLUMA a politistului
Este greu credibil ca deplasarea la domiciliul unei persoane si patrunderea intr-o proprietate privata sa fie facuta de catre politisti fara motive intemeiate
Daca apreciati ca nu exista motive intemeiate pentru a justifica atitudinea politiei locale,
sesizati oficial conducerea inspectoratului de politie,pentru a fi informati concret despre practicile angajatilor despre modalitatea de incalcare responsabilitati si obligatii profesionale ,inclusiv utilizarea abuziva a mijloacelor de deplasare si carburantului aferent
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Imi pare rau,dar ati uitat ca astfel de "intrari in forta" cu destinatar gresit...au mai fost cu ceva timp in urma ? Paremi-se ca pe la Constanta,mai recent.S-a luat vreo masura impotriva cuiva ? NU !
Eu,cunosc zelul unora dintre cei in uniforma...care se cred D-zeu pe Pamant...si fac tot ce doresc,fiind "acoperiti"ca sunt "oamenii legii".
Daca ii cunoasteti,ii puteti intreba personal,cand nu sunt in uniforme...X-(
Mai bine rusinea satului decat la bulau. Nu?

Alte discuții în legătură

Perchezitie auto gaby20002 gaby20002 Buna ziua . As vrea sa stiu daca politistii de sectie ( siguranta si incredere) sau cei de la rutiera au dreptul sa controleze in interiorul masinii fara ... (vezi toată discuția)
Politist partas la acoperirea hotului- am cerut perchezitie la hot - politistul a instiintat hotul sa dispara cu lucrurile furate.. dorudoru dorudoru Mai acu 3 luni am reclamat unui post de politie de la tara ca un neam,,verisor mia luat impotriva vointei mele lucruri din casa. televizorul mi la luat ... (vezi toată discuția)
Perchezitie domiciliara ilegala? DrAGoS80 DrAGoS80 Buna ziua! Am apelat la acest forum in speranta ca voi gasi un raspuns care o sa-mi fie de ajutor in urmatoarea problema: Acum 2 zile, s-au prezentat 2 ... (vezi toată discuția)