avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... angajament plata - firma recuperari creante
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

angajament plata - firma recuperari creante

am semnat un angajament de plata cu [firma]. ulterior am solicitat contractul de cesiune intre banca si [firma] , precum si un scadentar cu dobanzile si penalitatile practicate de ei. nu mi-au dat curs cererii nici [firma] nici banca care mi-a vandut creditul restant. a fost un credit de nevoi personale fara girant si fara garantii. va rog sa ma sfatuiti ce trebuie sa fac in continuare daca mai platesc ratele catre [firma] sau ma opresc pana la obtinerea acelui contract. multumesc
Ultima modificare: Vineri, 14 Decembrie 2012
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:51, 15 Decembrie 2012
Din pacate cei de la [editat] sunt destul de persuasivi si nu fac decat sa isi urmareasca interesul. Nu sunt obligati sa va comunice contractul de cesiune, atata timp cat ati fost notificat cu privire la cesiune.
In notificarea cesiunii este specificat care este cuantumul creantei ce a fost cesionata catre [editat].
Daca nu veti mai plati, atunci noul creditor poate pur si simplu sa solicite unui executor judecatoresc executarea silita a contractului de credit.
Nu se pot face prea multe lucruri, dar totul depinde de la caz la caz.
Ultima modificare: Vineri, 14 Decembrie 2012
gi-jane2, moderator
in afara de angajamentul de plata semnat de mine cu firma de recuperari eu nu am mai primit nici o alta notoficare, nici de la banca nici de la firma recuperatoare.
Pai cand ati semnat angajamentul de plata, nu v-ati angajat sa platiti o anumita suma ? Ati terminat de achitat suma la care v-ati angajat s-o platiti ? Penalitatile sunt calculate dupa contractul initial semnat cu banca.
Contractul intre banca si firma priveste cele doua parti, e de datoria lor sa va notifice ca firma e noul dvs creditor adica banii pe care ii datorati bancii ii dati de acum incolo firmei, altceva nu se schimba, dvs nu veti datora mai mult firmei decat ati fi datorat bancii. Mai departe, nu-s obligati sa va dea detalii asupra intelegerii intre aceste institutii.
Daca si dupa citirea contratului mai aveti nelamuriri, cereti firmei in scris explicatii, intrebati-i daca dupa plata sumei la care v-ati angajat de plata vor mai avea alte pretentii. Daca nu primiti raspuns, puteti depune copii dupa ce acte aveti impreuna cu o reclamatie la Protectia consumatorului, incercati si asa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorie -card credit amol amol buna ziua.am primit o somatie de plata de la o firma de recuperari creante privind un debit la o banca (un card expirat )9mentionez ca in urma unei cereri ... (vezi toată discuția)
Executare silita girant clsa clsa buna ziua executare silita in calitate de girant in baza unui angajament de plata fara ca girantul sa semneze si contractul de imprumut produce efecte ... (vezi toată discuția)
Debit card de credit vali2267@yahoo.com vali2267@yahoo.com Buna ziua, Solicit si eu ajutor intr-o problema: Am avut un card de credit la [editat] BANK unde am ajuns in imposibilitate de plata la un moment dat , am ... (vezi toată discuția)